0
locuințe vândute

Proiectul imobiliar Avantgarden3 Sibiu este un pas firesc pentru noi ca dezvoltatori. Am ales Sibiul conștienți că valorile și tradițiile specifice acestei zone, coincid total cu valorile în care credem și modul nostru de lucru: competență, calitate în muncă și respect față de semeni. Seriozitatea și deschiderea pro-europeană a sibienilor ne-au convins 100% că aplicarea unei formule imobiliare de succes este perfect realizabilă în Sibiu – capitală europeană.

Panorama centrul vechi Sibiu
 

  • Conform clasamentelor realizate de revistele de specialitate nationale si internationale,  Sibiul se situeaza in topul oraselor europene, ca oportunitate de investitii, oferind o inalta rentabilitate in acest sens;
  • Desi considerat principalul centru al comunitatii germane din Romania (Hermannstadt), Sibiul este unul dintre orasele in care de-a lungul timpului s-au impletit armonios traditiile romanesti cu cele germane si maghiare, fiind cu adevarat un oras multicultural.
  • Ca destinatie turistica si culturala de top, inca de dinaintea anului 2007 cand a fost desemnat “Capitala Culturala Europeana”, Sibiul este locatia ideala pentru a investi in apartamente.

In noul cartier AVANTGARDEN Sibiu pastram aceleasi standarde de calitate ca si in proiectele anterioare si garantam siguranta proiectului prin autofinantare (cu capital german privat), fara angajare de credite bancare, conferind astfel proiectului o reala SIGURANTA si VIABILITATE.

De ce sa optati pentru o locuinta in Avantgarden Sibiu:

  • Atat accesabilitatea preturilor dar in special raportul calitate-pret, extrem de convenabil, fac din ofertele Avantgarden Sibiu o sansa fara precedent in achizitionarea de locuinte; Avantgarden Sibiu  transforma criza economica intr-un aliat al cumparatorului;
  • Echipa noastra ii va intampina cu profesionalism pe toti cei care vor decide sa se stabileasca intr-o zona a Sibiului perfect amplasata: in imediata apropiere a principalului nucleu comercial al orasului (Promenada Mall, Kaufland, Carrefour, Mobexpert), in proximitatea unitatilor de invatamant si a spatiilor de agrement, la o distanta de 10 minute de centrul istoric si de numai 15 minute pana la gara si aeroport.

Adaugand si proiectul Avantgarden Sibiu in portofoliul nostru, suntem convinsi ca ne vom consolida pozitia castigata pe piata romaneasca si vom fi Dezvoltatorul Imobiliar nr.1 din Transilvania.