0
locuințe vândute

Proiectul imobiliar Avantgarden3 Sibiu este un pas firesc pentru noi ca dezvoltatori. Am ales Sibiul conștienți că valorile și tradițiile specifice acestei zone, coincid total cu valorile în care credem și modul nostru de lucru: competență, calitate în muncă și respect față de semeni. Seriozitatea și deschiderea pro-europeană a sibienilor ne-au convins 100% că aplicarea unei formule imobiliare de succes este perfect realizabilă în Sibiu – capitală europeană.


Panorama centrul vechi Sibiu
 

 • Conform clasamentelor realizate de revistele de specialitate naționale și internationale,  Sibiul se situează în topul orașelor europene, ca oportunitate de investiții, oferind o înaltă rentabilitate în acest sens;
 • Deși considerat principalul centru al comunității germane din România (Hermannstadt), Sibiul este unul dintre orașele în care de-a lungul timpului s-au împletit armonios tradițiile românești cu cele germane și maghiare, fiind cu adevărat un oraș multicultural.
 • Ca destinație turistică și culturală de top, încă de dinaintea anului 2007 când a fost desemnat “Capitală Culturală Europeană”, Sibiul este locația ideală pentru a investi în apartamente.
 • Centru universitar recunoscut la nivel internațional - în urma evaluării făcute de UE, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu este poziționată pe locul doi în topul universităților din România.

In noul cartier AVANTGARDEN3 Sibiu păstrăm aceleași standarde de calitate ca și în proiectele anterioare și garantăm siguranța proiectului prin autofinanțare (cu capital german privat), fără angajare de credite bancare, conferind astfel proiectului o reală SIGURANȚĂ și VIABILITATE.

De ce să optați pentru o locuință în Avantgarden Sibiu:

 • Experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor - cele peste 1700 de locuințe predate până în prezent reprezintă principalul argument pentru care clienții noștrii au încredere în noi;
 • Siguranța financiară a proiectului - Proiectul Avantgarden3 Sibiu este realizat prin autofinanțare, fără angajamente bancare sau ipoteci. Prin urmare, investiția dumneavoastră este una sigură, fără nici un fel de riscuri.
 • Prețuri accesibile, raportul calitate-preț extrem de convenabil - Ofertele Avantgarden3 Sibiu constituie o oportunitate fără precedent pe piața imobiliară. Acum puteți avea propria locuință, cu un avans de doar 2000 euro și rate mai mici decât chiria, de la 145 euro tva inclus! Prețul accesibil al apartamentelor transformă criza economică într-un aliat al cumpărătorului.
 • Transformăm locuința dumneavoastră într-un cămin - Spațiile verzi special amenajate, locul de joacă pentru copii și zonele de recreere din cartier vor face din locuința dumneavoastră un cămin, un loc în care întreaga familie se va simți confortabil. 
 • Predarea locuințelor la cheie vă scutește de multe bătăi de cap - Fiecare apartament este prevăzut cu gresie, faianță, parchet, geamuri termopan, centrală proprie de apartament, obiecte sanitare, baia complet utilată. Dumneavoastră aduceți doar mobila!
 • Amplasare avantajoasă - în apropiere de principalul nucleu comercial al Sibiului (Promenada Mall, Kaufland, Baumax, Dedeman, Mobexpert), la doar 10 minute față de centrul orașului și 15 minute față de Aeroportul Internațional Sibiu. In proximitatea unităților de învățământ și a zonelor de agrement. 
 • Consiliere gratuită și profesionalism - Veți fi întâmpinați de o echipă dinamică, tânără care vă va ghida pas cu pas în demersul dumneavoastră de a achiziționa un apartament, de la vizionarea apartamentelor și alegerea locuinței potrivite nevoilor dumneavostră până la acordarea creditului și semnarea contractului.

Adăugând proiectul Avantgarden3 Sibiu în portofoliul nostru, suntem convinși că ne vom consolida poziția câștigată pe piața românească și vom fi Dezvoltatorul Imobiliar nr.1 din Transilvania.