Echipa Maurer Imobiliare - Maurer Imobiliare: Avantgarden 3 Sibiu
0
locuințe vândute

Simon Maurer crede în visurile oamenilor: ”Este în puterea noastră să aducem schimbarea”

Simon Maurer este un om pus deoparte. Pare venit dintr-un loc unde nu există ”nu pot” sau ”nu am timp”. A reușit să construiască un model de viață pentru oamenii care au ales să locuiască în ”mica Germanie din inima României”.
 
”Îmi place, dincolo de orice, ca în toate lucrurile pe care le fac să se vadă coordonarea fără greș a lui Dumnezeu. Dacă valorile care stau la baza educației noastre ar fi puse în practică, societatea în care trăim ar arăta altfel”, spune Simon.
 
Dincolo de lucruri, de construcții, Simon Maurer a investit în oameni – în colegii lui, în colaboratori și în persoanele pe care le-a simțit că ar avea nevoie de o mână de ajutor, în momentele dificile ale viețiilor lor. „Cred cu tărie că fiecare om are menirea lui pe acest pământ. Cred că, ajutându-ne unii pe alții putem schimba viețile celor cu care intrăm în contact. Trebuie doar să știm să ascultăm, să ne luăm timp să le vedem problemele și astfel impactul acțiunilor noastre va fi mult mai mare decât ne-am imagina vreodată”, conchide Simon.