Avantgarden 3 Sibiu: Avantgarden 3 Sibiu
0
locuințe vândute

Solicită acum o ofertă!

Vă rugăm să introduceți codul din imaginea de verificare în căsuța de mai jos.TIPURI APARTAMENTE

Am creat pentru dumneavoastră 6 modele de apartamente, cu 1, 2 și 3 camere și penthouse optim compartimentate și proiectate la standarde europene. Locuințele se predau la cheie, complet finisate, cu dotări de calitate superioară: centrală proprie de apartament, obiecte sanitare pentru baie, geam termopan, parchet, gresie, faianță. Apartamentele se predau cu boxă de depozitare, la demisol.

 

DISPONIBILITATE INTERACTIVĂ

Te așteptăm și pe tine să te alături comunității Avantgarden3 Sibiu. Verifică DISPONIBILITATEA apartamentelor pe site și rezervă acum viitoarea ta locuință. Discută LIVE cu unul din consultanții noștri și programează o vizionare chiar azi!

PENTHOUSE - locuința ta de vacanță!

Dacă sunteți în căutarea unui cămin spațios și aerisit, cu siguranță un penthouse va satisface nevoile dumneavoastră. Având suprafețe variabile și generoase, apartamentele de tip penthouse sunt compuse din living, unul sau două dormitoare, bucătărie închisă sau open space și o terasă generoasă. Prețuri începând de la 800 Euro / mp. Programează o vizionare și lasă-te cucerit de priveliștea orașului! Pentru detalii click pe poză.

LOCALIZARE

Situat la intrarea principală în Sibiu, în Șelimbăr, cartierul rezidențial Avantgarden3 este poziționat în cea mai cautată zonă a orașului, Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazul, în apropiere de principala zonă comercială a Sibiului – parcul de retail Shopping City Sibiu (Promenada Mall, Carrefour, Auchan, Kaufland). Tot aici se află și Piața Rahovei, Lidl și Dedeman.