Avantgarden3 Sibiu - începutul unei comunități frumoase
0
locuințe vândute

Avantgarden3 Sibiu - începutul unei comunități frumoase

Data ştirii: 11.01.2016 15:14:46

Avantgarden3 Sibiu se diferențiază de alte proiecte rezidențiale atât prin amploare, cât și locația premium și calitatea lucrărilor. În 2015, numărul unităților vândute în complex s-a dublat în raport cu anul 2014, ajungând la 303. La doi ani și șase luni de la demararea proiectului, Avantgarden3 Sibiu înseamnă 480 de apartamente vândute, 180 de unități finalizate și alte 380 aflate în stadiu de construcție, acestea fiind deja ante-contractate în proporție de 80%. 

În 2015, compania Maurer Imobiliare a înregistrat vânzări record, cu peste 1100 apartamante vândute în cadrul celor trei proiecte rezidențiale dezvoltate în Sibiu și Brașov sub brandul Avantgarden3 și Maurer Residence.  

Demarat în iulie 2013 lângă parcul de retail Sibiu Shopping City, Avantgarden3 Sibiu este un proiect rezidențial de mari proporții, ce urmează a fi dezvoltat pe o suprafață de teren de 10 hectare. Avantgarden3 Sibiu este soluția ideală pentru familiile tinere, care caută echilibrul între o zonă liniștită și una dinamică. Amplasat la ieșirea spre Brașov - Râmnicu Vâlcea (DN1/DN7/E68), cartierul rezidențial Avantgarden3 Sibiu oferă acces rapid și la Centura Sibiului (A1/E81). Accesul spre centrul istoric este facil, acesta fiind situat la doar 10 minute, iar la Aeroportul Internațional ajungeți în 15 minute. 

Primele două imobile (B1 și B2) au fost finalizate și predate. Al treilea imobil va fi predat începând din 20 ianuarie. Planul de lucrări prevede finalizarea a încă două imobile în 2016: B4 în august și B5 în noiembrie 2016. În acest moment se lucrează la structură etajul șapte la B4 și etajul trei la B5. Fundația pentru B7 a fost turnată în toamna anului trecut. Acest imobil are termen de predare martie 2017.  

Maurer Imobiliare vizează o creștere a vânzărilor de 10% față de anul anterior. Blocul B4 va avea 8 etaje (D+P+8E). Regimul de înălțime la B5 și B7 va fi de 9 etaje (D+P+9E), iar noutatea față de celelalte imobile dezvoltate în cadrul proiectului este cel de-al doilea lift. O dată cu finalizarea imobilelor B4 și B5 la sfârșitul anului 2016, în comunitatea Avantgarden3 Sibiu vor intra încă 180 de familii. 

Apartamentele sunt construite cu materiale de calitate superioară, se predau complet finisate, la cheie și includ o boxă de depozitare la demisol. Prețurile în cadrul proiectului pornesc de la 27000 euro pentru un apartament cu 1 cameră, 36000 euro pentru un apartament cu 2 camere și 49000 euro pentru apartamentele cu 3 camere. Prețurile includ tva 5%. 

Clienții beneficiază de consultanță financiară gratuită și pot opta pentru una din următoarele modalități de plată: plata integral în avans, 3 tranșe, rate direct la dezvoltator, credit ipotecar sau programul Prima Casă. 

Ansamblul rezidențial Avantgarden3 Sibiu, este amplasat în apropiere de principala zonă comercială a Sibiului (Promenada Mall, Baumax, Dedeman), la o distanță de numai 10 minute de centrul orașului și 15 minute de Aeroportul Internațional Sibiu. Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 10 hectare și prevede construirea unui număr de cca. 1800 locuințe. 

MAURER IMOBILIARE este o societate cu capital privat german, cu o experiență de zece ani pe piața rezidențială din România. Compania aparține omului de afaceri Simon Maurer. În prezent construiește, prin autofinanțare, proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brasov și Maurer Residence. 
Cuvinte cheie: Avantgarden3, Sibiu, apartamente, comunitate, locuinte noi, apartamente noi Sibiu, Selimbar, Maurer Imobiliare, Simon Maurer