Blocul B1 a obținut certificare TÜV
0
locuințe vândute

Blocul B1 a obținut certificare TÜV

Data ştirii: 16.10.2014 23:46:01

Compania Maurer Imobiliare, fondată de omul de afaceri Simon Maurer, a obținut certificatul TÜV Rheinland pentru trei dintre blocurile construite în ultimul an în cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate la Brașov și Sibiu sub marca Avantgarden 3. 

Dezvoltatorul și-a propus o evaluare obiectivă a imobilelor sale și a procesului de construcție, dorind să confirme încă o dată clienților că respectă standardele de siguranță și legislația în domeniu.

 TÜV Rheinland a supervizat lucrările în cadrul celor două proiecte, prin intermediul unor experți în domeniul construcțiilor, care au asistat echipa Maurer Imobiliare pe parcursul tuturor etapelor proiectului de construcţie și planificarea proiectului până la recepția finală.

Maurer Imobiliare – exigență în construcții

„Din dorința de a îndepărta orice urmă de îndoială a potențialilor clienți, am solicitat monitorizarea calității pe perioada execuției blocului B1 din proiectul Avantgarden3 Sibiu.

Suntem lideri de piață de câțiva ani, clienții noștri au anumite așteptări de la apartamentele la cheie pe care le oferim și dorim să venim și pe viitor servicii din ce în ce mai bune. Aceste argumente au fost decisive atunci când am luat decizia de a ne evalua proiectele, obiectivul principal fiind dorința de a ne îmbunătăți permanent serviciile.

Ne dorim să avem clienți mulțumiți și motive în plus pentru a fi mândri de rezultatele obținute.” 

Lucrările de construcție continuă conform planificărilor. Primul bloc construit la Sibiu a fost predat, iar cel de-al doilea imobil este în curs de execuție, având ca termen de finalizare luna iulie 2015.

Certificat TUV

Cuvinte cheie: tuv, certificat, maurer imobiliare, simon maurer, blocuri, apartamente noi, avantgarden